URL Redirection? - Unofficial Honda FIT Forums


Site Feedback and Suggestions If you have any suggestions or want to see something voice your opinion in here.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-31-2017, 09:34 AM
Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2012
Location: Roslindale, MA
Posts: 41
URL Redirection?

I am persistently redirected to websites offering me gift cards and prizes while browsing FF. Almost like a popup but it doesn't open in a new window, and I am often unable to return to FF in the same browser window.

Is this a new site feature? Or is my phone fucked?

Technical details: occurs when browsing via Safari on iPhone 6S running on iOS 10.2. Already cleared "website data and browser history" in Safari and enabled pop up blocker.

Suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-31-2017, 11:08 AM
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Massachusetts
Posts: 46
weird. No issues on my end. Do you have any other phones or computers to test out visiting fitfreak?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2017, 10:42 AM
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Chicago, IL USA
Posts: 36
I've seen it frequently where I get redirected to BS like "click within 10 seconds to prevent your..."

I just close the window.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-01-2017, 10:56 AM
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: NOVAnistan
Posts: 955
I've experienced that on my Moto X running android in the Chrome browser. Rather annoying. I haven't found anything to stop it.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-02-2017, 07:00 AM
The Fitness's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: United States
Posts: 336
Quote:
Originally Posted by tedmondsjr View Post
Technical details: occurs when browsing via Safari on iPhone 6S running on iOS 10.2. Already cleared "website data and browser history" in Safari and enabled pop up blocker.

Suggestions?
Have you tried a content blocker like Purity? I have that installed and don't get the issue you are describing on my iPhone SE running 10.2.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-06-2017, 03:38 PM
Waiz's Avatar
Administrator
iTrader: (3)
 
Join Date: May 2013
Location: SoCal
Posts: 1,960
For anyone else experiencing this issue, does it happen when you use the mobile site view or the full site view?

Also, are you logged into the forum or browsing without logging in?
Reply With Quote
  #7  
Old 02-07-2017, 11:50 AM
Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2012
Location: Roslindale, MA
Posts: 41
Quote:
Originally Posted by Waiz View Post
For anyone else experiencing this issue, does it happen when you use the mobile site view or the full site view?

Also, are you logged into the forum or browsing without logging in?
For me: mobile site only (I rarely visit forum on full site view), both when I'm logged in and logged out of the site.
Reply With Quote
  #8  
Old 02-09-2017, 01:35 PM
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Chicago, IL USA
Posts: 36
Quote:
Originally Posted by Waiz View Post
For anyone else experiencing this issue, does it happen when you use the mobile site view or the full site view?

Also, are you logged into the forum or browsing without logging in?
I get it on both and just got it a few minutes ago on the mobile site
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using an arc welder on your car?? narnold General Fit Talk 1 04-18-2016 07:47 PM
LX Color screen streaming issues Shotty.bot 3rd Generation (2015+) 1 01-19-2016 05:46 PM
Strange Situation on this Forum SilverEX15 Site Feedback and Suggestions 15 11-14-2015 01:58 PM
Powerbuilt torque wrench Adapter phenoyz General Fit Talk 2 10-16-2015 01:41 AM
Meet Shirley, my 2015 6MT EX FitnessFunction Fit Freak Newbie / FAQs 0 10-03-2015 05:13 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 10:22 PM.