1st Generation (GD 01-08) The one that started it all! Generation specific talk and questions here!

Spring Install

  #1  
Old 11-26-2008, 09:24 PM
Flyin172s's Avatar
Member
5 Year Member
Thread Starter
iTrader: (1)
Join Date: Sep 2007
Location: Syracuse, NY
Posts: 406
Spring Install

So, I can't ever find anything with the search function. Sorry if this has already been covered.

I put new springs on my Fit and now the ABS light is on. The manual says it means the ABS isn't working and to take it to the dealer. For obvious reasons, I don't want to bring it to the dealer, is there anything I can do to fix it? Or should I just bring it to my mechanic.

Thanks for the help.
 
  #2  
Old 11-26-2008, 09:52 PM
gimme's Avatar
Administrator
5 Year Member
iTrader: (13)
Join Date: Jun 2006
Location: Phoenix
Posts: 4,253
ABS???? installing springs has ZERO to do with the ABS,,,,,have you tried to reset the ecu?
 
  #3  
Old 11-26-2008, 09:56 PM
kylerwho's Avatar
spoon fed
5 Year Member
iTrader: (11)
Join Date: Apr 2008
Location: Seabattle, Washington
Posts: 5,234
to install the springs there are those little elecrtonic clips you have to unplug on the strut. unplug them again and blow them out and make sure they are plugged in good again. then unplug the battery for 5 minutes. replug the battery and turn the car on. this should hopefully solve your problem. +rep for questions
 
  #4  
Old 11-27-2008, 05:29 AM
HONDAMATIC's Avatar
Member
iTrader: (4)
Join Date: Aug 2007
Location: hawaii
Posts: 1,850
that or you messed up the abs sensor wire by letting the knuckle hang
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.