Image attachment issue - Unofficial Honda FIT Forums


Site Feedback and Suggestions If you have any suggestions or want to see something voice your opinion in here.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 11-20-2016, 04:31 PM
Mr.Hollow's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2014
Location: CA
Posts: 1,039
Image attachment issue

I have noticed sometime when a photo is posted there will be an "attached items" box at the end of the post while other times it doesn't.

On my last post the image attached image box came up although I used an outside link [IMG] and such.

Is there anyway to not have there be an attached image box show up when I don't use the FF image hosting?


VVV See the box below VVV

And no image is even in the post!
Attached Thumbnails
Image attachment issue-b34niqz.jpg   Image attachment issue-nszbnhim.jpg  
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mangosmooody's 2007 Fit build mangosmoody Fit Photos & Videos 14 03-26-2017 03:36 PM
2007 Honda Fit Leaks (Rear passengers, Spare Tire) matpils 1st Generation (GD 01-08) 4 06-08-2016 06:28 PM
Jazz GK Daytime Running Lights (Philippines) dave_d Fit Interior & Exterior Illumination 0 06-03-2016 10:56 AM
How to fit your Scosche Kit properly, OMG IT FITS! CuTeBoi Fit I.C.E. 45 06-25-2015 10:45 AM
Need more 12V sockets, and/or USB outlets? macbuddy Fit Interior Modifications 1 10-05-2012 10:41 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:00 AM.