Speed Sensor not working ! - Unofficial Honda FIT Forums

Other Car Related Discussions Discuss all other cars here.

Speed Sensor not working !

  #1  
Old 07-21-2017, 04:44 AM
New Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2017
Location: Tbilisi GEORGIA
Posts: 1
Speed Sensor not working !

Honda FIT 2004 (1.5)
6 month ago we hit another car with front side. From that moment speedometer turned off. We went in HONDA CENTER GEORGIA and they sad it could be dashboard issue, so we changed it fully but it doesn't help.After this we changed speed sensor , which is located on back transmission, anyway problem isn't fixed. ABS is working properly. During driving more than 90 km/h EPS indicator switches on and steering wheel became hard. We check our car on computer and it was diagnosed that problem was in speed sensor, but after checking car during driving mode with computer speed was appearing on computer and ABS and speed sensors were ON.
Please help someone :(
That's an issue which can't solve none of Georgian car technician
Thanks in advance
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
pkunk
Fit DIY: Repair & Maintenance
67
03-11-2019 03:32 AM
ashchuckton
3rd Generation GK Specific Wheel & Tire Sub-Forum
18
08-25-2018 10:30 PM
iss407
2nd Generation (GE 08-13)
24
01-26-2017 07:36 AM
rwjd
1st Generation (GD 01-08)
2
10-28-2016 01:38 PM
jdweasel
2nd Generation (GE 08-13)
6
07-17-2016 04:59 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Speed Sensor not working !


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.